Contact

Strada Principală 48-49, Meșendorf, Brașov County

abia asteptam sa ne contactati

Nume *
Nume
Am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a Meșendorf Gasthaus. Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale în vederea răspunsului la solicitarea mea de informații. *
 
 

ne puteti contacta la:

+40.799.782.398 | contact@mesendorfgasthaus.ro

Vă mulțumim pentru mesaj. Vom răspunde la mesajele primite în cursul săptămânii în câteva ore, dar vă rugăm să aveți mai multă răbdare în timpul weekendurilor pline de activități.

 

Cum ajungeți la noi

Cu mașina

Dacă veniți cu mașina, ne găsiți la 90 de km de Brașov, pe drumul E60 către Sighișoara. După ce depășiți localitatea Bunești, faceți stânga în Criț (fiți atenți să nu ratați semnul) și urmați pitorescul drum de țară timp de 10 minute, până ajungeți la Meșendorf. Priviți cu atenție peisajul, nu e exclus să observați căprioare la păscut pe câmpurile de la marginea pădurii! Ajunși în Meșendorf, urcați drumul spre biserica fortificată și ne veți găsi pe partea dreaptă a acestuia.

Cu trenul

Cele mai apropiate stații de tren sunt în Rupea și Sighișoara. Dacă veniți cu trenul, vă rugăm să ne anunțați din timp pentru a vă putea asigura transferul la pensiune.

Cu avionul

Cele mai apropiate aeroporturi de Meșendorf sunt cel din Târgu Mureș (97 km) și cel din Sibiu (139 km). O altă variantă ar fi aeroportul internațional Henri Coandă din București. Nu efectuăm încă transferuri de la aeroporturi, dar dacă ne informați din timp, putem încerca să găsim o soluție pentru transportul dvs. sau vă putem sugera o variantă optimă de transport.

Cu autocarul

Puteți lua autocarul CDI din diverse localități, inclusiv București, Brașov, Târgu Mureș, Sighișoara etc. Cea mai apropiată oprire este în Bunești, la 15 minute distanță cu mașina. Vă rugăm să ne anunțați din timp dacă alegeți această opțiune de transport pentru a putea organiza transferul din Bunești. Pentru mai multe detalii privind traseele și programul autocarelor, puteți consulta website-ul CDI aici: http://www.cditransport.ro/.