Camere & Tarife

La Meșendorf Gasthaus vă întâmpinăm cu drag în vechea casă săsească, ce datează din 1919, fiind recent restaurată, cât și în noua și primitoarea casă construită de curând în spiritul și farmecul locului. Toate camerele noastre îmbină elemente de tradiție și modernitate, creând un echilibru perfect, unde patrimoniul săsesc și confortul necesar se armonizează reciproc. Avem 4 tipuri de camere disponibile pentru oaspeți, despre care vom vorbi mai jos. Vă rugăm să citiți despre ele și să o alegeți pe cea mai potrivită!

Apartamentul

Apartamentul este camera noastră de răsfăț, singura care dispune de o saună privată.

Aflat în vechea casă săsească, apartamentul are un dormitor mare cu un pat matrimonial, un pat single și un fermecător spațiu de lectură sau socializare în jurul șemineului, cu un fotoliu confortabil și o canapea extensibilă. Tradiționalele grinzi de lemn din tavan domină apartamentul, recreând vechea atmosferă săsească. Mici detalii, precum perdelele delicate ori inserțiile mobilierului, contribuie la starea dumneavoastră de bine. Apartamentul în 8 cuvinte: o cameră mare și luminoasă, plină de bucurie!

Preț: 100 EUR / noapte

Camera cea mare

După cum îi spune numele, aceasta este o cameră săsească spațioasă, plină de farmec, având un înalt tavan tradițional din lemn și un spațiu intim de lectură în jurul șemineului. Similar apartamentului, este o cameră luminoasă, cu un pat matrimonial și un pat single, decorată cu carpete lucrate manual și perdele delicate.

Camera cea mare se află la parterul vechii case săsești, cu vedere spre drumul principal al satului ce duce către Biserica Fortificată din Meșendorf.

Preț: 80 EUR / noapte

Mansarda

Mansarda este compusă din două camere ce se bucură de cea mai spectaculoasă priveliște. De la ferestrele sale oaspeții pot admira atât satul, cât și dealurile și pădurile ce îl înconjoară. 

Ambele camere de la mansardă au câte un pat matrimonial, fiind ideale pentru o ședere romantică.

Preț: 65 EUR / noapte

Camerele noi

Aceste camere se află în casă nou construită în curtea interioară. Sunt 3 camere duble confortabile și fermecătoare, decorate cu mobilier atent lucrat și obiecte de design ce contribuie la o stare generală de bine și relaxare. O scară vă conduce spre mansarda cea luminoasă unde a fost creat un spațiu unic, special pentru copii.

Camerele noi sunt ideale pentru familiile cu copii, dar și pentru cupluri sau grupuri de prieteni.

Preț: 65 EUR / noapte

 

Prețurile sunt exprimate în EUR/noapte pentru două persoane, cu TVA inclus. Un mic dejun bogat cu brânzeturi, ouă, mezeluri, preparate reci, legume, gemuri și alte produse locale, alături de ceai și/sau cafea, este inclus în preț. 

Pentru fiecare persoană cazată în plus se va percepe un preț de 20 EUR/noapte. Copiii sub 10 ani beneficiază de gratuitate.

Toate camerele noastre dispun de băi moderne, căldură și apă caldă.

Fumatul nu este permis în camere. Există însă zone special amenajate pentru fumat.